------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Word Search : Word Swipe 2 2022 version ▞▞▞
добре
Люблю цю гру. І я думаю, це чудово, що тепер доступні нові головоломки. (20 жовтня 2015 р.) Як і багато інших ваших користувачів, я люблю цю гру, але реклама iPhone 6 надзвичайно відволікає. Я дійсно не хочу видаляти цю гру, тому що я досяг 83 рівня, але я не можу придумати іншого способу позбутися цієї реклами. Вам справді потрібно знайти спосіб виправити це. І я пропоную заборонити цьому рекламодавцю доступ до всіх програм igold. Це надішле гучне повідомлення рекламодавцям не захоплювати пристрої. Я свідомо ніколи не буду
Видалені більше не працюють і зайшли дуже далеко в грі, витрачаючи час
Це складна гра, і розробники слухають і виправляють будь-які проблеми. Я дуже рекомендую це.
Це чудова гра, вона відволікає мене від хвилювань
Це чудова гра.
Добре і найкраще
Важко увійти в програму для гри
Гарний додаток, ця гра розслабляє вас дуже цікаво
Word Search : Word Swipe 2 Ajanviete eoq
це чудова гра, коли ти чекаєш друзів, допомагає розслабитися, корисно!!!дуже цікаво.
Я люблю цю гру на моєму телефоні. Я не можу змусити його працювати на моєму планшеті.
Чудовий додаток
Я люблю шукати слова, я можу грати годинами, це найкраще
Мені подобається грати в цю гру
Гра досить добре подобається. Хотілося б більше, щоб він автоматично переходив до останньої гри після переходу на вкладку відтворення. Пропускати всі вже зіграні ігри – марна трата часу і дратує.
Весело грати
Kafe Memasak - Koki Makanan Arkade fhr
Бу
Після гри мій мозок стає розумнішим. Знати, куди йти, коротшим шляхом, щоб виграти гру та отримати кращий рахунок "ха-ха"
Люблю це
Гра весела, але не подобається спливаюча реклама (досить дратує)
Раніше весь час грала, а тепер не відкривається!!!! Будь ласка, виправте
Занадто багато разів він повторює ігри. Це має змінити різні речі. Наприклад, назва країн, назва штатів, ім'я правителя тощо.
Привіт, команда, я люблю цю гру і граю, коли я вільний, якось залежний від неї. Але після останнього оновлення він каже, що додаток не встановлено, коли я відкриваю з ярлика. Я маю йти в Play Store і відкривати його щоразу, коли хочу грати, що дуже дратує, оскільки я граю майже весь час. Будь ласка, виправте цю проблему.
Word Search : Word Swipe 2 Hygge momy
Дуже здорово! На кожному етапі може бути складно! Чекаємо більше!
Треба виправити жахливе відставання!!!!
Так кльово
Раніше я ставив цьому 4 зірки.Тепер він споживає вдвічі батарею мого екрана!!! Я видалив і перевстановив, думаючи про збій, але результат той же. Споживає електроенергію навіть в режимі польоту. Сумно, це була весела гра
Гарна гра була просто веселою..
Це дійсно хороший додаток, оскільки він допомагає нашому мозку швидко мислити. Гарна робота👍
Проведення слів 2
WS 2 не працює
Це хороша гра, поки я не досягну певного рівня, потім вона не відкриється. Мені потрібно видалити гру, а потім встановити її знову! Кожен раз потрібно починати все спочатку! Більше не гратиму в цю гру!!!
Це чудово для розвитку мозку
Word Search : Word Swipe 2 Ajanviete eoq
Це добре для концентрації та зосередженості, але його можна покращити.....😌
Не можу перестати грати щодня...
Слова швидкі 2
Знаходження слів дійсно змушує вас зосередитися, подивіться, скільки часу потрібно, щоб очистити дошку, Хороша гра,,
Доведеться прокрутити все, щоб дістатися до тієї, яку я зупинив.. дратує
Весело, легко та захоплююче!
Стимулююче та весело! Іноді слова просто випливають, а іноді вам справді потрібно шукати. Це викликає звикання. Я не можу отримати додаткові рівні.